"Cyklistický" zájezd invalidů na PálavuPálava 2009

 

Domů
Osobní
Zájmy
FOTO galerie
Insia Garant PWP
Pojištění
Pojištění psa
Oblíbené odkazy
Kontakty
 

Pálavské aktuality Foto index

To si přečtěte a nenechte ujít. Poté můžete pokračovat na "další" stránku "Pálavské aktuality" čili denní zpravodajství, nebo na denně nové fotky přes "Foto index".

  • Po 3 letech opět na Pálavě, v kempu u Novomlýnských jezer. Mělo nás být 6 a jsme tu 2. Máme luxus - 2 bungalovy na 2 lidi. Jsem tu já a Milan, zítra dorazí Machajda. A to je vše. Málem jsme se ale nesešli vůbec.

    • První vypadl pro vážné onemocnění Aleš, alespoň mu držíme palce ať má dost sil na svůj boj.

    • Jako další odpadl Zdeněk - oko, zuby, Jana atd.

    • Ještě včera to vypadalo chvilku, jako že pojedeme 4, začlo se to komplikovat, když jsem Machajdu zavolal v kolik že dnes vyrazíme a pak jsem tu informaci chtěl sdělit Milanovi. Toho jsem zastihl na kole. Myslel jsem, že jde o poslední přípravu, ovšem po krátkém hovoru jsem zjistil, že je zcela v pohodě a na přípravu má ještě týden. Popletl odjezd o týden a nikam se dnes nechystal. Super.

    • Zato Petr Krausik, to je jiná. Ten chtěl vyrazit už o den dříve a užít si to tu ještě než přijedeme my ostatní. Prostě si to pořádně vychutnat. Tomu pro změnu tedy zavolal Macháček, jako že jak je na té Pálavě, když v Praze tak leje a bouří. No a Krausík že neví, jak je na Pálavě, když jede až v pátek. Tak ho Petr ujistil, že v pátek jedeme všichni a že to tam tedy těžko bude o den dřív. Ha ha. To jsme ovšem ještě netušili ...

    • že Krausík nejen nevyrazí dřív, ale dokonce vůbec. Zatím víme jen to, že snad onemocněla manželka a Petr musí zůstat u ní. Tak tedy opět držíme palce, už nám ale docházejí.

    • Milan si nakonec ten příští týden pracovně nějak zařídil a hurá - dorazil sem se mnou.

    • Ovšem Macháček má příští týden s Laternou premiéru či co, takže za námi nepřijede dnes, ale prý až zítra.

    • Tak to je asi zatím vše krom toho, že v kempu se při našem příjezdu na recepci psychicky zhroutila recepční, protože jsme zaplatili zálohu pro 6 lidí od soboty do soboty a když jsem jí vysvětloval ty drobné změny, málem to nepřežila.

    ZDAR našemu výletu !!! a pozdrav všem fyzicky nepřítomným.

    Pohled z bungalovu na Pálavské vrchy přes kemp a jezero

    Více fotek na stránce Foto index

Domů

Tento server byl naposledy aktualizován dne 16. 06. 2009